top of page
GEEF JOUW
ZORGORGANISATIE
HET GEZICHT
DAT HET VERDIENT
Wil jij jouw organisatie krachtig presenteren?
De echte zorgervaring deel je met beelden, échte beelden!

Bied een authentieke én professionele kijk op het dagelijkse leven
van de bewoners. En het laat zien wat het werken in de zorg
betekent voor (potentiële) medewerkers. Kies voor een zorgfilm
of leer zelf video’s maken met ons vlog abonnement.
WAT HET U OPLEVERT
Diensten Begrijpelijk Maken:
Veel zorgorganisaties bieden complexe diensten die soms lastig zijn voor buitenstaanders. Video's visualiseren deze diensten op een begrijpelijke manier, zodat iedereen direct inzicht krijgt.
Versterk de Patiëntbetrokkenheid:
Video's helpen patiënten en hun families om een diepere connectie met de zorginstelling te voelen, waardoor ze beter geïnformeerd en meer betrokken zijn bij de zorg.
Training en Onderwijs:
We kunnen helpen met trainingsvideo's die essentieel zijn voor het bijbrengen van nieuwe procedures en technieken aan jouw personeel.
Evenementen en Fondsenwerving:
Benut de kracht van videoverslagen om de impact van jouw evenementen te vergroten, bewustzijn te creëren en meer steun van de gemeenschap te krijgen.
Echte Verhalen met Testimonials:
Laat patiënten en hun families hun ervaringen delen, waardoor de band tussen de zorgorganisatie en de gemeenschap wordt versterkt.
Optimaliseer Interne Communicatie:
Onze video's kunnen helpen om berichten duidelijk
en consistent over te brengen naar alle medewerkers,
waarborgend dat iedereen op één lijn zit.
ZORGFILM
Echte beelden van echte ervaringen.
Geen geregisseerde scènes, maar oprechte momenten vastgelegd op video. Onze zorgfilms en vlogs bieden een authentieke kijkervaring, waardoor de verschillende doelgroepen zich kunnen inleven en de impact van jouw zorgorganisatie met eigen ogen kunnen beleven. We volgen jouw organisatie een periode met professionele apparatuur en leggen in documentaire stijl vast hoe de organisatie opereert.​

Voor wie?
Denk aan potentiële nieuwe bewoners en de boost die beelden kunnen geven aan de instroom van nieuwe medewerkers. Maar ook andere betrokkenen zien letterlijk hoe de organisatie werkt en raken geïnspireerd om de organisatie te ondersteunen.  
VLOGSERVICE
Zelf vloggen
Naast de zorgfilms, bieden wij ook onze vlogservice. Maak mooie documenten van gebeurtenissen, evenementen en het dagelijks werk binnen de organisatie. Wij leren medewerkers dit zèlf te filmen waardoor er een authentiek verhaal ontstaat. De beelden worden vervolgens door ons gemonteerd waardoor het geheel een professionele uitstraling krijgt. Dit houdt niet alleen de kosten laag, maar zorgt ook voor meer betrokkenheid van je medewerkers.
​Hoe?
In 2 dagdelen leren wij uw medewerkers om zelf te kunnen vloggen. Onderwerpen die wij behandelen zijn de basisprincipes van het filmen,  hoe maak je gebruik van licht en geluid, maar ook verschillende interview vormen worden besproken. Wij monteren het materiaal, zodat de organisatie een constante stroom aan content kan delen.
WAT WIJ BIEDEN
Ook wij dragen de zorg in ons hart.

Johan

Ook wij dragen de zorg in ons hart. Johan ‘De keuze van mijn vader om twintig jaar geleden de commercie te verruilen voor de zorg heeft diepe indruk op mij gemaakt. Sindsdien ben ik op verschillende manieren betrokken geweest bij de zorg’.

Annabel
"In mijn vrijwilligerswerk voor daklozen zie ik hoe belangrijk goede zorg is. Iedereen verdient aandacht en steun, zeker degenen die het moeilijk hebben. En wat is er nou mooier dan onze liefde voor video combineren met echte verhalen uit de zorg? Zo laten we iedereen zien hoe bijzonder de zorg is."
ONZE MOTIVATIE IS INTRINSIEK
CASUS: DE HAVEN
Laat je inspireren door de zorgfilm en vlogs die wij voor zorgorganisatie de Haven in Bunschoten hebben gemaakt.
Esther van Oort
Leidinggevend communicatieadviseur De Haven


“Door de fijne samenwerking is het een prachtige bedrijfsfilm geworden.”
“Hier voel je je eigen veilig..”
Mevrouw De Jong
Bewoner De Haven
Zorg komt vanuit het hart,
en dat brengen we samen in beeld.


De zorgsector staat voor uitdagingen. Wij geloven dat wij de zorg dichterbij de maatschappij kunnen brengen door echte mensen met hun authentieke verhalen in beeld te vangen. Elke zorgorganisatie verdient erkenning voor het waardevolle werk dat zij doen. Video als documentatie draagt bij aan een positieve sfeer, versterkt de reputatie en geeft de erkenning die de zorg verdient.

Bent u klaar om het echte verhaal van uw zorginstelling te delen?  Samen creëren we een positieve impact op de zorg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw unieke zorgverhaal kunnen vertalen naar een krachtige zorgfilm en/of vlogs.

Hartelijke groet,


Annabel & Johan

 
WIE ZIJN WIJ
Johan is al ruim een decennium actief als cameraman, editor en animator. Zijn reizen voor het schieten van commercials hebben hem naar diverse uithoeken van de wereld gebracht, van bruisende steden tot uitgestrekte landschappen. Met een complete eigen cameraset, inclusief geluid en licht, en een high-end editset, zorgt hij voor bedrijfsfilms die niet alleen kijken, maar ook voelen.
5FCC5F07-BBE8-49D4-B9A7-C00A13C7BED4_1_105_c.jpeg
36837530-CA53-4825-AF52-A97C64ED3AFA_1_201_a.jpeg
Annabel is het hart van Bureau Annabel en heeft een passie voor het verbinden van mensen. Haar kracht ligt in het sociale aspect, waarbij ze gemeenschappen samenbrengt en versterkt. Deze sociale verbinding combineert ze met haar creatieve inzicht en communicatieve vaardigheden, waarbij marketing een subtiele maar cruciale rol speelt.
Samen vormen we een dynamisch duo, waarbij beeld en boodschap samensmelten, met als doel zorginstellingen een stem en een gezicht te geven in deze snel veranderende wereld.
JOHAN SNEEP
BEELDMAKER

© Copyright 2021. Johan Sneep Beeldmaker All rights reserved.

Beatrixlaan 28, 1141EM Monnickendam | info@johansneep.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

KVK 7408 2078

BTW NL 1464 6208 7B02

BANK NL65 KNAB 0258 6341 03

bottom of page