top of page

AUTHENTIEK BEELD DAT RAAKT

Welkom op mijn website! Mijn naam is Johan Sneep en ik ben een ervaren videograaf.

Met mijn passie voor beeld en storytelling help ik bedrijven en individuen om hun verhaal op een creatieve en authentieke manier te vertellen.

 

Mijn loopbaan als videograaf begon meer dan tien jaar geleden, en in die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende branches, zoals mode, lifestyle, evenementen, en bedrijfsfilms.

WAARDEVOLLE CONTENT

Mijn werk gaat verder dan alleen het maken van mooie beelden. Ik geloof dat beeld storytelling is en dat het van cruciaal belang is om een verhaal te vertellen dat mensen raakt en inspireert. Daarom werk ik nauw samen met mijn klanten om te begrijpen wat hen drijft en wat hun doelen zijn, zodat ik het verhaal kan vastleggen op een manier die hun merk of persoonlijke boodschap het beste weerspiegelt.

Of het nu gaat om het maken van bedrijfsfilms, animaties, commercials, productfoto's of andere vormen van visuele content, mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Ik ben er trots op dat ik niet alleen mooie beelden kan maken, maar dat ik ook kan bijdragen aan het versterken van de merkidentiteit en het vergroten van de betrokkenheid van het publiek.

Als ervaren videograaf ben ik ook beschikbaar voor lesgeven en workshops. Ik geniet ervan om mijn kennis en expertise te delen en anderen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun eigen visuele verhalen te creëren.

 

Dankzij mijn passie voor storytelling en mijn technische expertise ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle partner kan zijn voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een creatieve en authentieke manier om hun verhaal te vertellen. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en jouw verhaal tot leven te brengen met beelden die blijvende indrukken achterlaten.

BELLE + BERRIE

In het voorjaar van 2021 ben ik een samenwerking met Bureau Annabel aangegaan.

Onder de naam Belle + Berrie hebben wij opdrachten gedaan voor bijvoorbeeld Fatboy en VolkerWessels. Waar ik het grotere camerawerk aanpak, neemt zij de taken van creatief assistent op zich. Op deze manier kunnen wij dieper op de opdracht in gaan en hebben we twee paar ogen op de set. Dit zorgt voor meer detail, iemand om mee te sparren en voor een reisgenoot onderweg

bottom of page