top of page

OVER MIJ

Ik maak beeld.
Stil en bewegend.

​Binnen de lijnen en buiten de grenzen. 
 

ERVARING

Mijn verleden binnen Defensie, waar ik als soldaat in oorlogsgebieden ben geweest, zorgt er voor dat niks te veel is en stress geen factor.

Als autodidact met 15 jaar ervaring, binnen uiteenlopende videoproducties en het werken met een breed spectrum aan verschillende camera’s, heb ik mijn eigen aanpak ontwikkeld. Niet alleen als cameraman, maar ook de manier van video-editing en compositing, zorgen er voor dat ik mijn eigen stijl heb gecreëerd.

Deze diversiteit zorgt voor perspectief en inleving waardoor elk verhaal verteld kan worden. 

Door de jaren heen heb ik een groot netwerk opgebouwd op het gebied van camera, licht en audio. Op die manier kan ik met een groep getalenteerde mensen geweldige projecten maken. Naast commerciële opdrachten heb ik een sterke intrinsieke motivatie om te mogen werken voor goede doelen zoals onlangs voor de Franse dierenbescherming.

BELLE + BERRIE

In het voorjaar van 2021 ben ik een samenwerking met Bureau Annabel aangegaan.

Onder de naam Belle + Berrie hebben wij opdrachten gedaan voor bijvoorbeeld Fatboy en VolkerWessels. Waar ik het grotere camerawerk aanpak, neemt zij de taken van creatief assistent op zich. Op deze manier kunnen wij dieper op de opdracht in gaan en hebben we twee paar ogen op de set. Dit zorgt voor meer detail, iemand om mee te sparren en voor een reisgenoot onderweg.

Johan Sneep _ Beeldmaker Profiel Foto.jpg
Johan Sneep Strand 2832_edited.png
bottom of page